Ο Παναθηναϊκός πάει στην Ανδαλουσία, ώστε να αγωνιστεί με τη Μάλαγα, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας και χρειάζεται μόνο τη νίκη, ώστε να παραμείνει, τουλάχιστον, στο «κυνήγι» της δεύτερης θέσης του ομίλου, μετά τις δύο ήττες από ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπάμπεργκ. Η νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έδωσε την απαραίτητη ψυχολογία στους πρωταθλητές Ευρώπης, όμως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, αναφέρθηκε στη διαφορά των δύο αναμετρήσεων, στη δυσκολία του παιχνιδιού και στην ανάγκη της νίκης.

Αναλυτικά:

«Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα, αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ίσως, είναι το πιο σημαντικό του ομίλου μας ως τώρα. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος: Η πρόκριση στο Τοπ 16. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο, αλλά στη Μάλαγα είναι πάντα δύσκολο. Φυσικά, περιμένουμε το ματς να είναι τελείως διαφορετικό από αυτό στο ΟΑΚΑ».

Ο Ρομέιν Σάτο συμπλήρωσε πως: «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε. Δεν παίξαμε άσχημα στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά. Ξέρουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Το παιχνίδι με τη Μάλαγα δεν θα είναι εύκολο. Τώρα, παίζουν καλύτερα από ότι πριν ένα μήνα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό».

Πηγή|: sport-fm.gr